HCB Karviná
Zápasy
so 13.9.2014 |

Zápas Dukla Praha - Hranice

Zápasové menu
Stříbrný celek loňské sezóně si odváží bod z utkání proti pražské Dukle. Na začátku utkání se lépe rozkoukali domácí, krátce před přestávkou ale svůj tým poslal do vedení Hastík (8:9) a Hranice si na krátko vybudovaly mírný náskok. Do druhé půle už s náskokem znovu vstupovali házenkáři Dukly, ovšem i když svému protivníkovi odskočili na rozdíl čtyř gólů a v půlce druhé třicetiminutovky viděl červenou hranický Zemánek, dotáhli se Cementáři na rozdíl branky a závěrečné minuty přinesly opravdové drama. V poslední desetiminutovce viděli diváci jen velmi málo branek, když skvělý výkon podali brankáři na obou stranách - dukelský Rangl i hranický Kučerka. Půl minuty před koncem ale přece jen dosáhl vyrovnání Magrla, dukelská lavička brala time a připravovala akci zajišťující vítězství. Nakonec ale vítěznou branku Pražané neproměnili a body se tak na Ruzyni dělily rovným dílem.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

an Josef, trenér Dukly Praha: Myslím si, že na obou stranách bylo vidět velké nasazení a bojovnost. A my jsme přesto zaváhali. Myslím, že to bylo hlavně kvůli mladické nerozvážnosti a nezkušenosti některých hráčů. Tým je dost mladý na to, aby zvládal některé náročné situace. Bod jsme soupeři darovali. Nezvládli jsme poslední minutu. Navíc nás vychytal výborný Pepa Kučerka. Nejdůležitější je pro nás teď to, že jsme dosud neprohráli.

Libor Hrabal, trenér Cementu Hranice: Bylo to vyrovnané utkání a myslím si, že to nakonec skončilo spravedlivě. Duklu jsme pustili do rychlých útoků, to jsme nechtěli, ale myslím si, že zlepšenou obranou a aktivitou v postupném útoku jsme to srovnali. Proto si myslím, že remíza je opravdu zasloužená.