HCB Karviná
Zápasy
so 18.10.2014 |

Zápas Zlín - Dukla Praha

Zápasové menu
Házenkáři Zlína i přes velké odhodlání a víru v dobrý výsledek podlehli jedenáctibrankovým rozdílem týmu pražské Dukly. Domácí házenkáři se drželi v dostřelu do 20. minuty, před přestávkou se ale Dukla dostala do výraznějšího vedení (9:14) a na začátku druhé půle vedla již 16:10. Potom se Zlín na krátko vzpamatoval a manko zkorigoval na tříbrankový rozdíl, pak ale přišel další dukelský únik mezi 39. a 45. minutou, kdy se Zlín nedokázal vůbec prosadit a hosté se znovu dostali do osmibrankového vedení. To byl rozhodující moment zápasu, Zlín ztratil se soupeřem kontakt a Pražané dokázali náskok ještě navýšit. Především Milan Kotrč se ve Zlíně pořádně rozstřílel a připsal si na střelecké konto hned třináct tref. Poslední desetiminutovku Zlín prohrál poměrem 6:4 a Dukla tak na jihovýchodě Moravy slavila jedenáctibrankovou výhru (20:31).

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Jiří Mičola, trenér týmu HC Zlín: „Předvedli jsme špatný výkon. Dukla nás předčila po všech stránkách, a to především v nasazení a o třídu lepší byli i gólmani. To, co jsme si přes týden na Duklu připravovali, jsme vůbec nedokázali v průběhu zápasu uhrát. Naši hráči pak ztratili sebevědomí a druhý poločas už to z naší strany nemělo potřebnou jiskru a šťávu. Bylo to pak utrápené, Dukla byla jasně ve všech směrech lepší.

Jan Josef, trenér týmu HC Dukla Praha: „Kluci v utkání výborně bránili a obrana se zlepšovala každou minutou. Ve druhém poločase už to fungovalo skvěle, musím vyzvednout ještě skvělý výkon našich obou brankářů. V útoku se výborně dařilo dohrávat a dařila se nám i druhá vlna. Myslím si proto, že naše vítězství je dnes hodně zasloužené a jsem za tyto dva body hrozně rádi.“