HCB Karviná
Zápasy
so 18.10.2014 |

Zápas Lovosice - Litovel

Zápasové menu
Dramatické utkání od první do poslední minuty. Domácí sice vstřelili úvodní branku a v dalších minutách si udržovali mírný náskok. O ten přišli v 15. minutě, kdy extraligový nováček z Litovle vyrovnal a o minutu později se poprvé ujal vedení, které do přestávky jen navyšoval až na rozdíl čtyř gólů. Druhý poločas spustili domácí stíhací jízdu, která z jejich pohledu vygradovala v 55. minutě, když vývoj skóre otočili ve svůj prospěch. Ale... Hosté nejenže vzápětí vyrovnali, ale dvě minuty před koncem se opět dostali do vedení, které už v dramatickém závěru nepustili.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Vladimír Šuma, trenér A.S.A. Lovosice: „Obrovské zklamání. V prvním poločase nám vůbec nefungovala obrana, dostali jsme 17 branek a nedokázali jsme být kompaktní. Nedokázali jsme se posouvat za míčem a soupeř toho náležitě využíval, navíc nám dal pět branek z pivota, na což jsem hráče upozorňoval a v útoku jsme si sice šance vypracovali, ale neproměňovali je. Druhý poločas jsme deset minut před koncem zápasu změnili obranu na 1-5, dostali jsme se do náskoku o jednu branku, kterou jsme vzápětí ztratili. Nedokázali jsme pohlídat konec utkání, byli jsme vyloučeni a soupeř dokázal utkání otočit zase na vlastní stranu a vyhrát rozdílem jedné branky. Jde o zasloužené vítězství Litovle, od úvodní minuty hráli výborně takticky a nehnali se do žádných zbytečných zbrklých situací a pro mě je to obrovské zklamání. Někteří hráči z naší strany si neuvědomují, že jde o strašně důležité body, protože tato soutěž je ještě hodně dlouhá a bude hrozně těžké se do nejlepší osmičky dostat. V domácím prostředí by se němělo rozhodně prohrávat.”

Lubomír Krejčíř, trenér Tatranu Litovel: „Jsme štastní, že jsme dosáhli na první extraligové vítězství na lovosické půdě. Zůstáváme nohama na zemi a jsme si vědomi toho, že jsme v optimální pohodě a to bylo vidět od úvodních minut i v přípravě na toto utkání. My jsme toho náležitě využili. Prezentovali jsme se kvalitní útočnou hrou v prvním poločase a v momentě, kdy se utkání lámalo, tak jsme dokázali i defenzivou dostávat domácí hráče pod tlak. Bohužel jsme hodně šancí neproměnili, ale rozhodující branku jsme dali, takže jsme ohromně šťastní za dosažený výsledek.”