HCB Karviná
Zápasy
so 25.10.2014 |

Zápas Litovel - Frýdek Místek

Zápasové menu
Házenkáři Litovle zaskočili soupeře z Frýdku, když si v úvodních minutách zápasu rychle vypracovali tříbrankový náskok (4:1). Vyrovnat se podařilo Frýdeckým ale už ve 12. minutě za stavu 6:6 a potom už to pořád byli domácí, kdo musel dotahovat náskok soupeře. Na začátku druhého poločasu už na své straně měli hostující házenkáři poměrně přesvědčivý sedmibrankový náskok a bezpečný pěti až osmibrankový odstup si drželi až do konce zápasu. Deseti brankami se na sedmibrankovém vítězství Frýdku podílel Vojtěch Petrovský.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Lubomír Krejčíř, trenér týmu Tatran Litovel: "Dnešní utkání se nám příliš nevyvedlo. Nedodržovali jsme stanovou taktiku. Dařilo se nám to pouze asi do desáté minuty, potom nám zřejmě odcházely síly. Soupeř si mezitím vytvořil šestibrankový náskok, který se nám nepodařilo stáhnout. Na hráčích se nejspíš podepsala únava. Po minulém utkání, kdy jsme zvítězili v Lovosicích, jsme chtěli uspět i doma. Bohužel nepovedlo se. Dnes jsme narazili na lepšího soupeře. Zaslouženě jsme proto prohráli, ale důstojným způsobem."

Aleš Chrastina, trenér týmu SKP Frýdek Místek: "Litovel hrál dneska dobře, začátek zápasu nám příliš nevyšel. Postupně jsme ale dokázali díky zlepšené obraně a dobrým přechodem do útoku si do konce poločasu vytvořit náskok, který se nám podařil udržet. Myslím si, že body jsme si dneska díky tomu zasloužily."