HCB Karviná
Zápasy
so 25.10.2014 |

Zápas Jičín - Zlín

Zápasové menu
Na začátku vyrovnaného prvního poločasu se ujal vedení Zlín (4:6, 5:8). Jičínu se nedařilo střelecky, tak, jak by si jeho trenéři představovali, až těsně před přestávkou se o vyrovnání na 8:8 postaral Bareš a do kabin si nesli domácí minimální jednobrankový náskok (10:9). Na začátku druhé třicetiminutovky napínavá přetahovaná pokračovala, v poslední čtvrtině se ale domácí soupeři začali pomalu vzdalovat (17:14). Zlínští házenkáři ještě ztrátu stáhli na rozdíl jediné branky, vyrovnat už ale nestačili, a tak z utkání proti Jičínu vyšli opět bez bodového zisku.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Aleš Babák, trenér HBC Ronal Jičín: „S výkonem v útočné fázi nejsme opět spokojení, je to spíše vybojované vítězství než nějaké hraní na krásu. Vítězství je více šťastné než zasloužené, Zlín podal kompaktní výkon a vzhledem k průběhu zápasu by byla i remíza spravedlivá. Velký podíl na vítězství má především výborně chytající Lukáš Kurial."

Jiří Mičola, trenér HC Zlín: „Je to bohužel zase smolná prohra o gól, v nasazení jsme se domácímu celku dokázali vyrovnat. Rozhodl především výborný výkon brankáře Lukáše Kurial a větší zkušenosti domácího celku."