HCB Karviná
Zápasy
pá 27.2.2015 |

Tak se má hrát o postup do play off!

Zápasové menu

Dnešní velmi důležité utkání proměnili naši hráči v exhibici, když se hned od počátku pustili s vervou do svého Zlínského protivníka a po celou dobu nebylo vůbec pochyb o tom, kdo je na palubovce pánem. Udělali jsme tak další důležitý krok k postupu do bojů v play off.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Jaroslav Hudeček, trenér týmu Baník Karviná: „Dnešní utkání se mi hodnotí velmi dobře. Nikdo z nás před zápasem nečekal tak vysoké vítězství. Já jsem měl z utkání velké obavy. Zlínu totiž o nic nešlo, mohl tak hrát v klidu, bez nervů. Naopak nad námi ležela jakási deka, jelikož my se nemůžeme dovolit klopýtnout. Jsem nesmírně rád, že hráči přistoupili k utkání zodpovědně, splnili veškeré taktické pokyny. Všichni hráči hráli od první do šedesáté minuty koncentrovaně tak, jak jsem si představoval. Věřme, že náš výkon bude mít podobně stoupající tendenci a že to bude pokračovat takhle dál. "
Jiří Mičola, trenér týmu HC Zlín:
„Domácí hráči dneska vyhráli zaslouženě, přehráli nás rozdílem třídy. My jsme udělali chybu v úvodu, kde jsme se doslova zbláznili. Místo toho, abychom hráli svou hru, dělali jsme strašně moc technických chyb a měli jsme spoustu neproměněných šancí. Nechali jsme se strhnout rychlou hrou zbytečně rychlou hrou Karviné, což nás stálo mnoho sil."

Fotogalerie