HCB Karviná
Zápasy
ne 29.3.2015 |

Zápas Dukla Praha - Lovosice

Zápasové menu
Na rozdíl od sobotního prvního duelu třetího se šestým týmem po základní části extraligy, se v neděli hrálo podle opačného scénáře. Hosté vedli většinu zápasu, v první půli maximálně o tři branky, ve druhé od dvě. Domácí se dostali poprvé do vedení v utkání ve 42. minutě. Během sedmi minut získali až čtyřgólový náskok. Poslední desetiminutovku prohráli 2:6, když 30 sekund před vypršením řádné hrací doby vyrovnal Chroustovský. Rozhodoval rozstřel sedmimetrových hodů. V něm ve čtyřech sériích třikrát skórovali Lovosičtí – Motl, Sýkora a Hes, jednou Dukla – Fulnek. Za domácí své hody neproměnili Kotrč, Šůstek a Sviták. Za hosty Chroustovský.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Daniel Čurda, sportovní ředitel Dukly Praha: „Dnes byl zápas enormně vyrovnaný, myslím si, že my jsme byli malinko lepší než Lovosice, ale bohužel jsme nedokázali proměnit extrémní množství stoprocentních brankových příležitostí. Vedli jsme 22:18 a právě tam jsme měli mnoho šancí ten zápas zlomit, také jsme mohli rozhodnout poslední střelou pár sekund před koncem, bohužel nestalo se tak a šlo se na sedmimetrové hody. V těch asi rozhodla lepší psychika soupeře, který už jednu výhru měl, kdežto my jsme museli, a i to, že nás Lovosice dokázaly dotáhnout, jim pomohlo. Za nás jasně rozhodlo neproměňování brankových příležitostí. Dnes jsme si je dokázali oproti včerejšku vytvořit, ale nikoli využít.“

Vladimír Šuma, trenér A.S.A. Město Lovosice: „Celý zápas se oba celky točily ve vedení. My jsme měli dobrý vstup do prvního poločasu, kde jsme získali náskok tří branek. V té druhé půlce nám soupeř odskočil o čtyři branky, v závěrečné fázi nás ale podržel brankář Adamík, kdy soupeř neproměnil několik šancí. Pak nastalo házení sedmimetrových hodů, kde si Adamík taktéž vedl dobře. U nás vládne spokojenost, zápas byl ve vysokém tempu, stejně jako včera."