HCB Karviná
Zápasy
ne 7.2.2016 |

Zápas Hranice - Frýdek Místek

Zápasové menu
Zajímavá bitva s dramatickým průběhem se odehrála na moravském poli v Hranicích. Třetí v tabulce domácí se proti pátému Frýdku-Místku, oba soupeře dělily dva body, ujali v první minutě vedení a budovali si náskok. Po deseti minutách byl třígólový, v polovině prvního dějství až rekordní pětibrankový. Jenže… Poslední pětiminutovku před přestávkou hosté vyhráli 4:0 a otočili na poločasové skóre 15:14 z jejich pohledu. Mírné vedení si udržovali ještě do 38. minuty. Pak Hraničtí vyrovnali a hostům „vrátili“ čtyřgólovou šňůru mezi 46. až 50. minutou. To získali rozhodující náskok, který udrželi až do závěrečné sirény.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Libor Hrabal, trenér Cementu Hranice: „Myslím, že jsme dnes velmi dobře začali. Dostali jsme se do pohodového vedení 8:3. Poté jsme si nejspíš mysleli, že to půjde samo. Vyslali jsme zbytečně dvě nesmyslné střely a Frýdek-Místek se z toho chytil a dostal do hry. My jsme se k ničemu nedostali a proto taky posledních deset minut prvního poločasu bylo z naší strany katastrofických. Ve druhém poločase nám nezbylo ni jiného, než zabojovat. Sice jsme získali pár míčů, ale nedařilo se nám proti osobní obraně hostů. Zaplať pánbůh, že v závěru utkání se objevily některé věci, po kterých rozhodčí hosty vylučovali. Díky tomu se nám podařilo skóre otočit.“

Aleš Chrastina, trenér SKP Frýdek Místek: „Dnešní utkání se mi nehodnotí příliš dobře. Myslím si, že dnes nevyhrál lepší tým, ale ten šťastnější."