HCB Karviná
Zápasy
út 8.8.2017 |

Naše první vítězství v přípravě

Zápasové menu

K dalšímu přípravnému utkání jsme pozvali tým z Povážské Bystrice. Tentokrát jsme to byli my, kdo v utkání měl navrch a s výjimkou úplného začátku jsme v podstatě celou dobu vedli a diktovali tempo zápasu.

Na souhře týmu byl vidět posun a přítomní diváci měl možnost ocenit některé pěkné kombinační a také individuální akce. Na palubovce se postupně vystřídalo osmnáct hráčů a tak si zahráli téměř všichni, kdo byli k utkání trenérem Michaliskem nominováni. Také na straně hostů bylo vidět časté střídání sestavy, což je samozřejmě obvyklý jev přípravných duelů. Proto není třeba nějak přeceňovat dosažený výsledek - pořád jde zejména o to, aby se týmy jak možno nejlépe připravily na blížící se sezónu.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Marek Michalisko, trenér HCB: V tomto utkání se poprvé objevil na palubovce i Michal Brůna. Zkoušeli jsme různé kombinace jak v útoku tak v obraně, střídali jsme hodně hráčů a z tohoto pohledu jsem spokojen - zápas určit splnil svůj účel. Sice tam pořád bylo dost technických chyb ale hra přece jen dosahovala určité parametry, kterými se chceme prezentovat v soutěži.

Fotogalerie