HCB Karviná
klubové informace
pá 31.8.2018 | Ivo Dudek

Dnes proběhla tiskovka před novou sezónou

Nová sezóna se blíží mílovými kroky a tak byl ten správný čas uspořádat tiskovou konferenci a seznámit novináře s novinkami v klubu.

Na tiskové konferenci prezentovali prezident klubu pan Roman Mucha s trenérem Markem Michaliskem sportovní cíle pro novou sezónu, které jsou podobné jako v sezóně minulé. Možná spíš ještě o něco vyšší - pokud loni byl takový hlavní cíl postup do semifinále, tak letos, vzhledem k zisku loňského titulu, nemůže být cíl nižší než zisk medaile. Ušili jsme si tak sami na sebe bič, ale příjemný.

Několik vět pronesl i přítomný vzácný host, primátor města Karviné, Ing. Jan Wolf, který byl na tiskovce vzhledem k tomu, že hlavním partnerem klubu je město Karviná. 

Poté byli představeni noví hráči - Ivan Stojanovič a nám dobře známý Radim Chudoba. Jako další novinka bylo představeno nové logo klubu. Je modernější než to staré a my chtěli jít do nové, mistrovské sezóny i s novým logem. Věříme, že se Vám bude líbit.

Poté už měli volné pole pro své otázky přítomní novináři. Největší zájem byl samozřejmě o nové hráče a také o trenéra a prezidenta klubu. Takže v brzké době si budeme moci všichni přečíst rozhovory v denním tisku či je shlédnout v TV Polar.