HCB Karviná
Zápasy
ne 16.9.2018 |

Zápas Jičín - Karviná

Zápasové menu

Naši hráči přistoupili k utkání opravdu zodpovědně a od prvního hvizdu plnili taktické pokyny, které jsme si určili před utkáním. Hráči zopakovali výborný výkon, které předváděli na nedávném mezinárodním turnaji Ka - Cup. Domácí s námi drželi krok do 17 minuty, kdy na ukazateli svítilo nerozhodné skóre 9 : 9. Od tohoto okamžiku však bylo na hřišti jen jedno družstvo. Úsek od 17 do 27 minuty, jsme vyhráli 7 : 0 a v podstatě o utkání bylo rozhodnuto! 

Do šaten jsme odcházeli za stavu 18 : 11 v náš prospěch. Stejně zodpovědným výkonem jsme se prezentovali i ve druhém poločase a utkání zaslouženě vyhráli 33 : 20. O naši herní kvalitě hovoří několik čísel: celková střelecká úspěšnost našeho družstva 60%, domácí 39%, úspěšnost našich brankářů 53%, domácí 31%. V utkání jsme udělali pouze 4 technické chyby! Do utkání zasáhli všichni hráči a hlavně ti noví ukázali, že máme na čem stavět. Nechci nikoho vyzdvihovat, protože to byl kolektivní výkon a proto chci pochválit všechny hráče, kteří se opírali o vynikající výkon brankářů Kožušníka 51% a Újezdského 67%.

Pevně věřím, že hráči budou i v dalších zápasech předvádět stejné výkony, protože nás již v neděli čeká velice těžký soupeř z Plzně. Zopakují-li hráči stejný, ne-li ještě kvalitnější výkon než v Jičíně, máme šanci na úspěch.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici