HCB Karviná
Zápasy
ne 2.12.2018 |

Zápas Karviná - V.Bystřice

Zápasové menu

První adventní neděli 2. 12. 2018 se naše družstvo mladšího dorostu střetlo na domácí palubovce s velice silným celkem z Velké Bystřice. O kvalitě tohoto družstva hovoří jeho dosavadní výsledky. Věděli jsme dobře, že nás čeká nesmírně náročné utkání. Již v průběhu týdne jsme se v tréninku připravovali na různé situace, které nás v utkání mohou potkat. Družstvo Velké Bystřice má celou řadu hráčů, kteří jsou nebezpeční střelbou ze střední vzdálenosti. 

V samotném utkání nás ale přehrávali výbornou hrou 1 : 1. Od první minuty hráli hráči soupeře velice rychle a se snahou prosadit se právě hrou 1 : 1. Naši hráči prohrávali celkem snadno tyto osobní souboje a tak se soupeř prosazoval z brankoviště a neustále si udržoval vedení o 2 - 3 branky. Když jsme jim dali prostor tak se dokázali prosadit střelecky i z velké dálky. Naši hráči naopak v průběhu prvního poločasu totálně propadli právě střelecky! Z 25 střel, které jsme vyslali na branku soupeře, jsme 9x vůbec netrefili bránu. 

Zaslouženě jsme tak odcházeli do šaten za nepříznivého stavu 14 : 16. V šatně jsme hráče upozornili na jednoduchou hru soupeře a na hlavní nedostatky v naši hře. Kluci si naše připomínky vzali k srdci a druhý poločas byl z naši strany úplně o něčem jiném. Střelecká úspěšnost stoupla na 63% i přes 2 neproměněné sedmimetrové hody. Brankář Újezdský nás držel svými zákroky v brance. Jeho úspěšnost byla 48%! Pomalu jsme stahovali náskok soupeře a v rozmezí 11 - 15 minuty jsme získali vedení o 4 branky 23 : 19. Tento čtyřbrankový náskok jsme do konce utkání ještě navýšili. V závěrečné desetiminutovce se blýskl Jakub Chochrun, který vstřelil z prostoru spojky 4 branky v řadě se 100% úspěšností. Zaslouženě jsme zvítězili, ale vítězství jsme doslova vydřeli.

Chtěl bych pochválit všechny hráče i ty kteří nezasáhli do hry, protože takové vítězství těší nejvíce. 

Příští neděli nás čeká poslední podzimní utkání v dalekém Náchodě. Pevně věřím, že hráči budou tvrdě pracovat a udělají maximum pro vítězství.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici