HCB Karviná
Zápasy
so 8.12.2018 |

Zápas Náchod - Karviná

Zápasové menu

   Ke svému poslednímu podzimnímu mistrovskému utkání zajížděli v sobotu 8.12.2018 naši mladší dorostenci do Náchoda. Družstvo Náchoda figuruje sice v tabulce na osmém místě se ziskem 6 bodů, ale svou hrou a hlavně kvalitou spojek, patří v domácím prostředí mezi nebezpečné soupeře. Naši hráči přistoupili k utkání velice zodpovědně, protože si byli dobře vědomí skutečnosti, že při zisku dvou bodů se posuneme na přední místa v tabulce.

     V začátku utkání jsme se ujali vedení o 2 branky a v rozmezí 12 - 14 minuty jsme náš náskok navýšili na rozdíl 6 branek. Vedení o 6 - 7 branek jsme si udržovali do 20 minuty. Domácí se však nezlomili a využili několika našich přísných vyloučení ke snížení našeho náskoku na 2 branky. Do šaten jsme tak odcházeli s hubeným vedením 20 : 18. Tento mírný náskok jsme pak ve druhém poločase udržovali až do 23 minuty. V rozmezí 23 - 26 minuty jsme dokázali odskočit soupeři na rozdíl 5 branek a tento náskok se ukázal jako rozhodující. Domácí se snažili ještě o zvrat v utkání, ale naši hráči disciplinovanou a takticky vedenou hrou, dotáhli utkání do zaslouženého vítězného konce.

       Musíme naše hráče pochválit za bojovnost a hlavně disciplínu, které jim přinesly vítězství. Dlouhá cesta z Náchoda, tak hráčům veseleji ubíhala. Nutno dodat, že celkem 8 hráčů mladšího dorostu, zajíždělo hned v neděli ráno do Šťáhlav se starším dorostem, který se v závěru soutěže potýká s velkou marodkou a zraněními. 

       Po podzimní části tak naše družstvo obsadilo velice hezké 3 místo a to jsou ve hře ještě 2 body s Duklou Praha. Naše družstva totiž vinou poruchy autobusu nedorazila k mistrovským utkáním do Prahy. I přes vyjádření našeho klubu a autodopravce, vedení svazu rozhodlo o naši porážce 10 : 0. Vedení našeho klubu bude bojovat o dodržení soutěžního řádu a o sehrání těchto utkání v náhradním termínu, který musí určit svaz, pokud se družstva nedomluví. My se s Duklou bohužel nedomluvili a proto nás rozhodnutí svazu velice  nemile překvapilo. Věříme, že se ještě sportovně popereme na hřišti o dva body, které by nás v tabulce posunuly ještě výš.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici