HCB Karviná
Zápasy
so 2.3.2019 |

Zápas Nové Veselí - Karviná

Zápasové menu

Po velice dobrém výkonu, který nás dovedl k vítězství nad velice silným celkem Talentu Plzeň, jsme odjížděli s mírným optimismem, že jsme schopni zvítězit na palubovce ještě silnějšího družstva z Nového Veselí. Měli jsme rovněž domácím oplácet porážku na naši palubovce z podzimní části 2018. První poločas nám i přes dvoubrankové vedení domácích 13 : 11, dával šanci na případné vítězství. Naši hráči i přes řadu technických chyb (9) a s nízkou střeleckou úspěšností (52%), dokázali s domácími držet krok. Dvoubrankové vedení domácích jsme umožnili sami naši katastrofální hrou v početní převaze 6:5. Dvě přesilové hry jsme prohráli 4:0. Domácím jsme vedení o dvě branky, doslova darovali. 

V poločasové přestávce jsme si vyříkali naše chyby a řekli si jak na soupeře hrát. Z nepochopitelných důvodů se naši hráči ve druhém poločase doslova sesypali. Najednou upustili od taktických pokynů a hráli bez patřičné koncepce, což samozřejmě vedlo k dalším technickým chybám (10) a ještě horší střelecké úspěšnosti (48%). Pro obrat ve vývoji utkání jsme přistoupili i ke hře bez brankáře v 7 hráčích. Bohužel zbytečné a školácké technické chyby nabíjely domácím, kteří skórovali 3x do prázdné branky. Utkání jsme pak dohrávali v totálním útlumu a čekali jen na závěrečný hvizd rozhodčích.

I přes vysokou porážku nevidím tak markantní rozdíl ve hře obou družstev a jsem stále přesvědčený, že jsme schopni toto družstvo porazit. Nyní jde o to, aby si hráči vyčistili hlavy a připravili se na dalšího velice silného soupeře Duklu Praha, se kterou se budeme bít o přední pozice v tabulce. Pevně věřím, že si hráči vzpomenou a zopakují výborný jako proti Plzni a budeme slavit vítězství!!

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici