HCB Karviná
Zápasy
ne 24.3.2019 |

Zápas Karviná - Lovosice

Zápasové menu

V neděli 24. 3. 2019 přivítala naše družstva mladšího i staršího dorostu na své palubovce družstva z Lovosic.

 V podzimní části soutěžního ročníku vyhrál náš mladší dorost na palubovce Lovosic vysokým rozdílem 41:23. Rovněž postavení v tabulce obou družstev nás stavělo do role favorita. Vstup do utkání jsme měli trošičku rozpačitý a tak se soupeř do 10 minuty držel v těsném kontaktu. Od desáté minuty jsme pak zlepšeným výkonem v obraně a hlavně v postupném útoku, navyšovali náš náskok, až na poločasový výsledek 18 : 10. Zdálo se, že naše vítězství bude jen otázkou skóre. 

Bohužel jako již mnohokrát, tak i nyní došlo k nepochopitelnému polevení ve všech činnostech a soupeř ožil. Dokonale využíval našich chyb a neustále snižoval naše vedení až na rozdíl 4 branek. Naše střelecká úspěšnost klesla ze 75% v prvním poločase na 40%! Rovněž i úspěšnost brankářů šla společně se špatnou obrannou činností prudce dolů. Ke zlepšení našeho výkonu nepomohly ani oddechové časy, ani hra bez brankáře 7 : 6. Soupeř tak vyhrál druhý poločas o 3 branky.

 I přes naše nedostatky jsme dovedli utkání do vítězného konce, ale příliš radosti jsme neměli. Doslova jsme se ve druhém poločase protrápili k vítězství.

Hráči si musí uvědomit, že si klademe vysoké cíle, vzhledem k tradici a hlavně kvalitě našeho družstvo mužů!.Nesmíme si dovolit takové výpadky. Již tuto neděli nás čeká favorit naši skupiny, družstvo Zubří a s tímto výkonem bychom zle pochodili!!!

 

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici