HCB Karviná
Zápasy
ne 31.3.2019 |

Zápas Zubří - Karviná

Zápasové menu

V citelně oslabených sestavách odjížděla naše družstva mladšího a staršího dorostu ke svým mistrovským zápasům na palubovku Zubří. V družstvu mladšího dorostu se k dlouhodobě zraněným Chochrunovi a Pinkasovi přidali nemocní hráči Široký, Kašpar, Bláha a Galia. Do utkání jsme nastupovali s 5 křídly a pouze se dvěma klasickými spojkami. Jako třetí spojku musel odehrát Ciboran, který normálně hraje na postu pivota. Domácí byli jednoznačným favoritem utkání domácí, vedou první ligu bez jediné ztráty bodu. Do utkání jsme však šli s odhodláním neprodat svou kůži lacino.

V průběhu prvního poločasu jsme s domácími drželi krok a donutili jsme je hrát v základní sestavě. Škoda jen, že nás nepodrželi brankáři, kteří měli pouze 20% úspěšnost. Na jejich omluvu může hovořit fakt, že domácí hráči stříleli po ostrých nábězích a jejich razance a hlavně přesnost byla neskutečná. I přes převahu domácích jsme byli schopni držet se neustále ve hře a do šaten jsme odcházeli za stavu 19:14.

V přestávce jsme si řekli, co budeme hrát a hlavně co platí na soupeřovu obranu. Bohužel nám nevyšel vstup do druhého poločasu. Nepřesná, uspěchaná střelba a školácké technické chyby nahrály domácím, kteří získali vedení o 13 branek. Připočteme-li k tomu pouze jediný zásah brankářů do 24 minuty, nemůžeme se ani divit vysokému vedení domácích. I přes nepříznivý vývoj jsme však neustále bojovali o příznivý výsledek. Velkou část druhého poločasu jsme odehráli bez brankáře se sedmi hráči v poli. I díky této herní variantě jsme nedovolili domácím navýšit jejich náskok a i když jsme nakonec odešli poraženi o 10 branek, byli jsme s výkonem takto složeného družstva spokojeni.

    Domácí ukázali velkou kvalitu a dali jasně najevo, že v soutěži nemají rovnocenného soupeře a právem jsou na prvním místě v tabulce bez ztráty bodu.

    Nás v neděli čeká družstvo Jičína, které překvapivě remizovalo v Praze s Duklou. Musíme se poctivě připravit a věřit, že se kluci dají zdravotně do pořádku a my nastoupíme v silnější sestavě. Nesmíme si dovolit ztratit body v domácím prostředí!!

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici