HCB Karviná
Zápasy
ne 7.4.2019 |

Zápas Karviná - Jičín

Zápasové menu

V neděli 7.4.2019 se naše družstvo mladšího dorostu utkalo o další ligové body s družstvem Jičína. V podzimní části naši dorostenci dokázali zvítězit na palubovce Jičína 33 : 20 a tak i vzhledem k postavení v tabulce, se čekalo naše vítězství. 

Začátek utkání byl z naši strany lehce nervózní. Od 8 minuty jsme však dokázali kvalitní obranou za kterou chytal spolehlivě  Újezdský, odskočit našemu soupeři na rozdíl 8 branek. Dobrou kombinační hrou v postupném útoku jsme pak přehrávali obranu soupeře a do šaten jsme odcházeli s vedením 18 : 10. 

V šatně jsme si řekli co na soupeřový obranný systém 1 : 5 platí a jak budeme hrát. Vstup do druhého poločasu jsme ale měli katastrofální. Během 8 minut jsme vyrobili neskutečných 7 technických chyb. Ještě, že soupeř nedokázal našich chyb využít a v brance nás podržel Újezdský. I přes celkem vysoké vedení jsme si museli vzít oddechový čas a zvýšit hlas! Nabádali jsme hráče, aby hráli to co jsme si řekli a co na soupeře platilo v prvním poločase. Hráči se naštěstí vrátili ke své hře a navýšili naše vedení na 14 branek. Do utkání se tak dostali všichni hráči z lavičky a jen přísná vyloučení nás v závěru připravila o ještě výraznější vítězství.

 Hráče musíme pochválit za první poločas a hlavně za skutečnost, že nastupujeme stále citelně oslabeni o celou řadu hráčů. Tímto vítězstvím si držíme šanci, poprat se o dobré umístění. Nyní nás čeká družstvo FM, které je před námi o 3 body a v případě vítězství se můžeme dostat do hry o medaili. Na toto utkání se musíme 100% připravit, protože půjde opravdu kdo z koho. Rovněž musíme věřit, že se nám do sestavy vrátí některý ze zraněných hráčů a budeme mít větší šanci na dobrý výsledek!

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici