HCB Karviná
Zápasy
ne 5.5.2019 |

Zápas Karviná - Liberec

Zápasové menu

K dalšímu souboji o prvoligové body přijeli do Karviné hrát házenkáři z Liberce. Jejich družstvo je s pouhými dvěma body na posledním místě v tabulce první ligy mladšího dorostu. Dal se tedy očekávat jednoduchý zápas, ale opak byl pravdou. Svým výkonem nás i naše fanoušky, hráči Liberce překvapili. Podali kvalitní výkon a my museli o vítězství bojovat až do posledního hvizdu. Hlavně hru v sedmi hráčích v poli bez brankáře měli hráči Liberce výborně zvládnutou a z této početní výhody dosáhli celé řady branek. Naši hráči dlouho hledali recept na tuto hru a rovněž i na samotnou hru soupeře. Díky výborné obraně a výkonu všech tří brankářů, kteří se v průběhu utkání vystřídali, ( Smiga dosáhl branky přes celé hřiště) jsme dokázali zvítězit. 

Ovšem naše hra opět postrádala potřebnou kvalitu a byla v mnoha případech upracovaná a těžkopádná. Stejně jako v utkání ve FM jsme se  potýkali s úspěšností střelby a spoustou technických chyb (15). Soupeř se díky těmto herním výkyvům neustále držel ve hře a my nebyli schopni vytvořit si větší náskok než 4 branky. Do šaten jsme odcházeli s vedením 13 : 9. Vstup do druhého poločasu nám ovšem vyšel na výbornou a my si do 10 minuty vytvořili 6 brankový náskok 19 : 13. Pak přišel pětiminutový výpadek a soupeř se dotáhl na pouhé 3 branky. Po oddechovém času, jsme se vrátili ke hře, která na soupeře platila a dokázali jsme náš náskok zvýšit zpět na 6 branek. I my jsme pak v závěru utkání hráli v sedmi hráčích bez brankáře a do hry se zapojili všichni hráči z lavičky. Zaslouženě jsme tak utkání dovedli do vítězného konce.

Před našim soupeřem však musím smeknout pomyslný klobouk, protože jeho výkon mne i všechny přítomné příjemně překvapil. Je až s podivem, že toto družstvo má pouhé 2 body a opustí prvoligovou soutěž.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici