HCB Karviná
Zápasy
so 12.10.2019 |

Zápas Brno - Kopřivnice

Zápasové menu

Do utkání vstoupila lépe Kopřivnice, když šla hned ze začátku do dvou gólového trháku a v desáté minutě vedla dokonce o tři branky. Brno korigovalo náskok hostů zásluhou několika povedených zákroků domácího Fabiána. Kénik ještě zabral a snížil skóre na rozdíl jediné branky. Kopřivnice ale vstřelila dvě branky v rychlém sledu a ke konci poločasu snižoval Vít Kučera ze sedmimetrového hodu. Do šaten tak hráči šli za stavu 8:10. Druhá půle vyhecovaného zápasu začala velmi vyrovnaně. Diváci byli svědky velké bitvy, v které padaly branky na obou stranách, Kopřivnice si ale stále držela vedení o dvě branky. Ve 46. minutě hosté odskočili na rozdíl pěti branek. Kopřivničtí házenkáři už si závěr utkání pohlídali a zvítězili 22:28. 

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Ivo Vávra, trenér SKKP Handball Brno: „Gratuluji soupeři. Utkání nechci hodnotit. Kopřivnice bojovala na 100%. Mají rozdílové hráče. Za mě ustrašený zápas v útoku. Soupeř byl lepší a zaslouženě vyhrál."

Lubomír Veřmirovský, trenér KH Kopřivnice: „Věděli jsme, že to bude těžký zápas. Brno má velmi dobře postavený tým, má dobrou obranu, věděli jsme, že to bude bolet. Šli jsme do toho na 120% a klukům patří dík, že odmakali 60 minut a byli vyhecovaní, jinak bychom neměli šanci tady body získat. Na můj vkus jsme udělali až moc chyb, které obvykle neděláme, i přesto klobouk dolů před celým týmem, jak zápas odpracovali."