HCB Karviná
Zápasy
so 2.11.2019 |

Zápas Jičín - Brno

Zápasové menu

Vyrovnaný úvod utkání nasvědčoval tomu, že se na jičínské palubovce střetli dva tabulkoví sousedé. S přibývajícími minutami se do vedení dostali hosté, kteří využívali špatného výkonu Jičínských zejména v přechodové fázi. Z toho důvodu odcházeli domácí házenkáři v poločasové přestávce do šaten s dvoubrankovým mankem (7:9). Po změně stran nastalo ve hře jičínských házenkářů mírné zlepšení, které znamenalo otočení skóre ve prospěch domácích. Závěr utkání byl opět velmi vyrovnaný a bojovalo se až do samotného konce. Hráči jičínského Ronalu se štěstím vybojovali první domácí výhru a důležité dva body do tabulky.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Petr Mašát, trenér HBC Ronal Jičín: „Věděli jsme, že se utkají dva soupeři, kteří bojují o každé body, které by jim pomohly dostat se do play-off. Po neúspěších, které máme za sebou, jsme věděli, že musíme bojovat. Samozřejmě, že nás svazovala nervozita a myslím si, že k vidění to nebyla moc pohledná házená. V mých očích to byl remízový zápas, ale naštěstí jsme vítězství se štěstím vybojovali. Chtěl bych pochválit Jiřího Dolejšího, který vzal v těžkých momentech utkání zodpovědnost na sebe a který byl, dle mého názoru, klíčovým hráčem utkání na jičínské straně.

Jiří Dolejší, spojka HBC Ronal Jičín: „Oba týmy dnes věděly, o co se hraje. Bylo k vidění bojovné, ale ne příliš divácky atraktivní utkání. My jsme se opět trápili v útoku, vůbec se nám nedařilo dávat góly. Do příštího utkání musíme zabrat v přechodové fázi.”