HCB Karviná
Zápasy
so 9.11.2019 |

Zápas Zubří - Dukla Praha

Zápasové menu

V Zubří se v klasický čas utkaly dva nesmírně vyrovnané celky. Co se týká bodů, výkonů i stavby kádru. Před utkáním bilancovalo Zubří s 13 a Dukla s 12 body a bylo jasné, že se oba celky chtěly opřít o své nejlepší střelce. První branky se ujal Klíma, který dva roky zpět oblékal dres Zubří. Atmosféra v Zubří byla naprosto famózní. Domácí fanoušci hnali svůj tým do jednoho útoku za druhým. Ani jeden z týmu neodskočil na větší rozdíl. Bylo k vidění dost pohledných akcí a velká bojovnost v obou táborech. Jediné vedení, ve kterém byla Dukla, bylo v 7. minutě, kdy byl stav 2:4. Poté už začali úřadovat hlavně domácí. V útoku jim vycházely akce, na jejich konci byli hlavně Jurka a Řezníček. K pevné obraně se připojoval Malina a díky svým zákrokům tak nedal soupeři prostor ke snižování ztráty. Zubří si náskok hlídalo. Dukla ještě ke konci přidala 3 rychlé branky, ale její snaha přišla už pozdě.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Dušan Poloz, trenér ROBE Zubří: „My jsme nastoupili trochu laxně. Dostávali jsme se do toho. Hráli jsme hodně v oslabení. Dokonce 2x byl vyloučený Řezníček. Souhlasím, že pasáž, kterou zmiňuje Daniel, hodně ovlivnila utkání. Naše střelecká potence a Milan vyhráli zápas.

Daniel Čurda, trenér Dukly Praha: „Gratulace Zubří. Zubří předvádí letos diametrálně jiné výkony, než v minulé sezóně. Jejich hra se mi líbí, zaslouženě vyhráli. Z mého pohledu nastal zlomový moment za stavu 12:12, kdy jsme 3x získali balón a následně ho 3x ztratili. My jsme tento moment mohli zvládnout, dostali jsme lehké góly. Milan předvedl dobrý výkon, naše střelba byla 50/23. Na takový střelecký výkon nelze hrát. Ze spojek nedokážeme vyhrát zápas. Výborná atmosféra, vždy se tady hraje dobře. Akorát jsme nehráli až do konce.“