HCB Karviná
Zápasy
so 14.12.2019 |

Zápas Brno - Lovosice

Zápasové menu

Sobotní utkání zahájilo první brankou po vítězství toužící Brno. Už od prvních momentů bylo jasné, že diváci uvidí zajímavou házenou. V prvním poločase Brňané inkasovali pouze pět branek, což je v současné rychlé házené nevídané. První půlku vedli domácí a mohli za to vděčit jak důsledné obraně, tak i výjimečnému výkonu brankaře Luďka Fabiána, který uzamknul branku na většinu prvního poločasu. Do druhé půlky zápasu šli domácí za stavu 13:5. Druhý poločas se na dlouhých šestnáct minut uzavřela branka hostujícího týmu a přes veškerou snahu se domácím nepovedlo skórovat. Lovcům se dařilo hned od začátku druhého poločasu a proměňovali jednu branku za druhou. Kénik přestal být ostražitý, začal dělat chyby. V tomto zápase diváci mohli vidět neobvyklé výpadky, kdy na obou stranách dlouhé minuty nepadl ani jeden gól. Nevídané utkání bylo i přestřelkou sedmimetrových hodů. Na obou stranách se kvalitními výkony prezentovali brankaři, dva body ale nakonec mohli oslavit se svými příznivci domácí Brňané.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Pavel Farář, trenér HK FCC Město Lovosice: "Gratulujeme Brnu k zisku dvou bodů. Nezvládli jsme první poločas. Vstoupili jsme do zápasu slušně, ale Luděk Fabián zachytal famózně. Viděl jsem ho takto zachytat 2x v životě a vždy to bylo právě s námi. Máme mladý a užší kádr, zlomilo nás to, kdy nám Hastík a Dostalík dali 3 goly ke konci, a tak nám Brno odskočilo. Velmi nám chyběl Bouček a je to právě ten moment, kdy v takovém utkání chybí zkušený hráč."

Ivo Vávra, trenér SKKP Handball Brno: "Už bylo vše řečeno. Pro nás to bylo utkání podzimu. Utkání o play off. Přesně to, co jsem chtěl, tak hráči dělali. Obrana fungovala tak, jak jsem chtěl. Stálo mě to spoustu nervů. Hlavně chybí zkušenosti. Mohl jsem si dovolit sáhnout na lavičku, kdy se do hry zapojili Hastík a Dostalík, kteří ke konci dokázali rozhodnout celé utkání. Bylo to bojovné utkání, a přesně jak říká hostující trenér, má mladý tým, který za pár let bude určitě vynikajícím družstvem. K výkonu Luďka Fabiána - jsem za něj rád, má obrovské zkušenosti, byl to rozhodný článek tohoto utkání. Obrovská pochvala."