HCB Karviná
Zápasy
so 1.2.2020 |

Zápas Zubří - Kopřivnice

Zápasové menu

 Extraliga v Zubří začala nelítostným bojem čtvrtých Valachů a šesté Kopřivnice. Na domácí straně bylo již před utkáním avizováno, že zápas napoví k výchozí pozici v play-off. Kopřivnici trápila marodka, kterou okomentoval trenér Veřmiřovský s tím, že nevěděl, v jaké sestavě svůj tým do Zubří povede. Vzájemný zápas z podzimní části skončil spravedlivou remízou 25:25. Začátek zápasu byl ve znamení malého počtu branek a vyrovnaných výkonů. Domácí byli vždy alespoň 1 branku před soupeři, a to až do 19. minuty. Zde přišla šnůra 3 rychlých gólů Kopřivnice a rázem vedli hosté. Až do konce poločasu domácí stíhali Kopřivnici, už zde bylo vidět, že u domácích není něco v pohodě. Do šaten se tedy odcházelo za stavu 13:14 pro Kopřivnici. Druhý poločas začal gólem domácích. V 6. minutě 2. poločasu přišla ale branková smršť Kopřivnice, díky které se dostala do podstatného vedení 16:20. Od tohoto momentu se již Zubří trápilo a hosté si hlídali svůj vydobytý náskok. Na straně Zubří byly největším kamenem úrazu přesilovky, tam Zubří často ztrácelo balóny. Nakonec už domácí nedokázali náskok stáhnout. Kopřivnice si tak odváží cenné 2 body a skalp na domácí půdě neporaženého Zubří.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Lubomír Veřmiřovský, trenér KH ISMM Kopřivnice: „Předvedli jsme koncentrovaný výkon, hlavně v obraně. Nechtěli jsme dostat více něž 25 branek. Máme tým, který má vyvážené 2 lidi na každém postu. Jsme za to moc rádi. Zubří je doma strašně silné. Víme, že se každému týmu jednou za čas zápas nepovede, věřili jsme, že to dnes vyjde. Skládám poklonu našim klukům.

Dušan Poloz, trenér HC Zubří: „Navážu na to, gratuluji Kopřivnici k vítězství. Zápas jsme prohráli naší nedůraznou obranou, nedařilo se ani brankářům. Naprostý výpadek v přesilovkách. Dali jsme v přesilovkách snad 1 gól a hodně jich dostali.“