HCB Karviná
Zápasy
so 22.2.2020 |

Zápas Zubří - Maloměřice

Zápasové menu

Zápas třetího proti poslednímu, takový večer čekal zuberské fanoušky v místní ROBE aréně. Z ohlasů z obou kabin padaly pokyny o jasné taktice na zápas. Maloměřice chtěly v tomto utkání plnit přesné úkoly v útočné fázi, kdy věděly, že Zubří má hodně dobrý přechod do rychlého útoku. Majlont svými výkonu v novém roce zdůraznil, že nechce být předem odepsaný tým a chce vyhrávat. Vítězství doma s Frýdkem, plus 36 nastřílených branek do sítě Kopřivnice. To naznačilo, že se Maloměřice stávají sinějším soupeřem. Zubří se celou sezónu opírá o pravidelně skórující levoruké duo Řezníček – Jurka, jenž má dohromady na svém kontě 211 branek. K nim se částečně připojují Hlinka se Šustáčkem. A díky těmto kanonýrům se může Zubří opřít o spolehlivý útok. Stejně tomu tak bylo i dnes, když domácí dokázali v 15. minutě svému soupeři vzdálit na rozdíl 5 branek a svůj náskok postupně zvyšovali. Zubří se však ze začátku nedokázalo prosazoval díky hostujícímu gólmanovi, na kterém končila podstatná část střel. Už od poloviny 1. půle bylo ale zcela jasné, kdo bude dominovat. Domácí každou minutou zvyšovali náskok a zaslouženě tak vyhráli proti Maloměřicím o 21 branek.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Vít Musil, trenér SHC Maloměřice: „Výsledek hodně nelichotivý. Řekli jsme si, co chceme, Zubří je bašta házené. My se tady máme hodně co učit. Já budu rád, když si z toho hráči něco odnesou. Mrzí mě, jak jsme do zápasu vstoupili. Výborný výkon domácího brankáře. Zubří má dobrou druhou vlnu, chtěli jsme dlouho útočit, dostali jsme ale z rychlých útoků hodně gólů. Z konce jsme byli už zdecimovaní. Pro nás nelichotivý výsledek. Máme se ještě hodně co učit.

Zbyněk Mizera, odpovědný vedoucí ROBE Zubří: „My jsme se připravovali celý týden poctivě. Výsledky Maloměřic z posledních byly překvapivé. Jejich hra byla na úrovni. Na začátku bylo malé podcenění, ale v tu chvíli nás podržel Milan. Od té doby jsme navyšovali náskok. Druhý poločas pomohla obrana. Hodně míčů jsme získali. Dávali jsme pak snadné góly. Naši mladí hráči takové zápasy potřebují, je fajn, že nastoupili všichni.“