HCB Karviná
Extraliga
út 8.10.2019 |

Ve středu v 18:30 hrajeme s Brnem

Vzhledem k tomu, že jsme o víkendu hráli úspěšně dvě utkání Challenge Cupu, budeme dohrávat utkání pátého kola Strabag Rail Extraligy proti SKKP Brno ve středu 9.10.2019 v 18:30. Srdečně zveme!

S jakými očekáváními do tohoto utkání jdou jeho aktéři?:

Dominik Solák, spojka HCB Karviná: „Je fakt, že máme málo času se nějak kvalitně na středu zregenerovat, ale to, myslím, není žádný problém. Stejným systémem jsme hráli loni na podzim, když jsme hráli Pohár EHF a zvládali jsme to bez problémů. Ty pohárové zápasy, co máme za sebou, nám do Extraligy spíše pomohou. Více se sehrajeme, semkneme.  I když je málo času na taktickou přípravu, tak nějaké video a porada určitě proběhnou. Brno sice posílilo, rozstřílel se teď Stein, dobře chytá Fabián, ale my jsme také posílili a nebojíme se nikoho. Ať tu přijede Dukla nebo Plzeň, tak se všemi určitě budeme chtít vyhrát."  

Marek Michalisko, trenér HCB Karviná: „Je fakt, že máme málo času po náročném víkendu se připravovat na středeční zápas proti Brnu. Na druhou stranu nám můžou ty pohárové zápasy svým způsobem pomoct. Věřím, že si přeneseme to herní nasazení z víkendu i do Extraligy. Už před začátkem sezóny jsem říkal, že právě na výkony Brna jsem moc zvědavý. Hodně posílili, teď se sehrávají a myslím, že ještě budou všem favoritům zle zatápět. Je to úplně jiný tým než loni a ve středu nás určitě nečeká nic lehkého."   

Ivo Vávra, trenér SKKP Handball Brno: „Soupeř je dle mého jedním z hlavních aspirantů na titul. Mají velmi dobře poskládaný a vyvážený kádr, disponující kvalitou a zkušeností. I divácká kulisa bývá v Karviné výborná a bouřlivá. Přesto nejedeme s poraženeckou náladou a zkusíme soupeře potrápit a o body se určitě porveme. Víme, že utkání začíná nerozhodně a trvá šedesát nevyzpytatelných minut. A my je určitě odbojujeme na sto procent."