HCB Karviná
Zápasy
pá 8.11.2019 |

V karvinském derby jsme přehráli MHK a postoupili dál

Zápasové menu

V městském derby jsme porazili kolegy z MHK Karviná a bezpečně tak postoupili do čtvrtfinále Českého poháru.

Hned od začátku zápasu jsme se ujali vedení a potvrzovali tak kvalitativní rozdíl mezi oběma kádry. Rozdíl dvou soutěží byl patrný a byť hráči MHK Karviná bojovali, náskok narůstal. 

Trenér Marek Michalisko postavil od začátku hráče, kteří nedostávají příliš příležitostí v extralize a ti se své šance chytili dobře. Před velmi slušně naplněnými tribunami naší haly, kde se utkání hrálo, jsme bezpečně kráčeli k vítězství a postupu do čtvrfinále.  

Hrálo se v pohodové atmosféře, ke které přispěli i fanoušci obou týmů, kteří přišli do haly podpořit své "borce" I když bylo těžké nějak rozlišit fanouškovské tábory, protože určitě drtivá většina přítomných fandí oběma týmům.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Marek Michalisko, trenér HCB Karviná: „Utkání jsme využili k rozehrání hráčů, kteří moc nehrají nebo jsou po zranění nebo nemoci. Jako například Dominik Solák nebo Marek Drzyzga. Takže určitě zápas splnil to, co jsme si od něj slibovali.“

Jan Dudek, trenér MHK Karviná: „Věděli jsme, že proti HCB nemáme valné šance. A s tím jsme do utkání šli, chtěli jsme si užít zápas na palubovce, kde jsme vlastně vyrůstali a neudělat nějakou ostudu. A to se podařilo. Jen je škoda, že jsme nebyli kompletní a museli jsme trochu improvizovat se sestavou. Ještě bych chtěl poděkovat všem, kteří přišli oba týmy podpořit, moc nám to pomohlo.“

Fotogalerie