HCB Karviná
Zápasy
ne 6.10.2019 |

Zápas Karviná - V.Bystřice

Zápasové menu

Vstup do utkání byl z naší strany opatrný a hráči se dostávali do tempa jen pomalu. Od 20 minuty však nasadili k trháku a odskočili soupeři ze stavu 7 : 7 na 13 : 7. Tento náskok šesti branek si hráči udrželi a do šaten odcházeli za stavu 15 : 9. Výborný výkon hráčů podpořil v brance vynikajícím výkonem Kožušník, který měl neskutečnou úspěšnost 69%!  Škoda, že nedokázal navázat na svůj výkon i ve druhém poločase, kdy jej musel vystřídat Újezdský, který jej ale plně nahradil a odchytal další část utkání na 54%. 

Naši hráči hráli i v průběhu druhého poločasu výborně. Ovšem ve 45 minutě za stavu 25 : 16 v náš prospěch, opět došlo k nepochopitelnému výpadku. V závěru utkání jsme vyrobili neskutečných 10 technických chyb a rovněž úspěšnost střelby silně poklesla. Místo toho, abychom soupeře deklasovali, tak jsme mu dovolili snížit na pro něj přijatelný rozdíl 5 branek. 

Stále si tak musíme lámat hlavu čím to je, že nejsme schopni odehrát kvalitně celých 60 minut. Dojde k uspokojení hráčů, podcenění? Situace je stejná, jako u ,,B" družstva a dokážeme -li zlomit tuto naši slabinu, dočkáme se vítězství i na palubovkách soupeře. Jsou to naše první dva body v tomto ročníku a upřímně, mělo jich být 6. Pevně věřím, že dokážeme kvalitu naši hry v dalších zápasech. Již tuto neděli zajíždíme k velice silnému soupeři do Zubří. Máme se tedy nač připravovat a těšit.


Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici