HCB Karviná
Zápasy
ne 20.10.2019 |

Zápas Karviná - Šťáhlavy

Zápasové menu

V neděli 20.10.2019 přivítali na domácí palubovce naši mladší dorostenci nováčka soutěže, družstvo Šťáhlav. O herní jejich kvalitě a stylu jsme nevěděli vůbec nic a tak jsme čekali s jakou taktikou půjdou do utkání. Faktem ale je, že doposud nezískali ani jediný bod a tak jsme věřili, že získáme do tabulky dva body a posuneme se do vyšších pater.

Vstup do utkání jsme měli vynikající a ve 13 minutě jsme vedli 9:1. V průběhu dalších minut prvního poločasu naši hráči ztratili koncentraci, začali kupit technické chyby a ukvapeně stříleli. Náš náskok nenarůstal, ale soupeř snížil hrozivou ztrátu na poločasový rozdíl 6 branek 14:8.

V poločase jsme hráčům důrazně domluvili, protože stejné výpadky nás stály vítězství v předešlých zápasech. Druhý poločas jsme opět začali ve výborném stylu a získali v 10 minutě vedení 20 : 11. Pak došlo k nepochopitelnému výpadku a náš soupeř svou bojovností dokázal snížit ve 28 minutě na rozdíl 4 branek. Bohužel, nepomohly ani oddechové časy, kterými jsme chtěli naše hráče vrátit zpět do hry a hlavně k dodržení taktických pokynů. Ještě, že nám zachytali brankáři - Brychlec měl 50% úspěšnost a Kožušník 39%! Musíme hráče soupeře pochválit za bojovnost a nasazení po celou dobu utkání a hlavně, že utkání nevzdali a bojovali až do závěrečného hvizdu. Z toho by si měli vzít ponaučení naši hráči, protože jinak budeme neustále jen plakat, že jsme nezvládli hlavně druhé poločasy. Chceme-li pomýšlet na vyšší příčky v tabulce, musíme především změnit přístup a nasazení po celou dobu utkání!

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici