HCB Karviná
Zápasy
ne 24.11.2019 |

Zápas Karviná - Žďár n. S.

Zápasové menu

 V neděli 24.11.2019 se utkalo naše ,,A" družstvo mladšího dorostu s velice kvalitním družstvem ze Žďáru nad Sázavou. Jak jsem již dříve avizoval, čekal nás velice nepříjemný soupeř. Všichni totiž dobře víme, že Žďár je vlastně ,,B" družstvo Nového Veselí. Naše předpoklady se 100% naplnily. 

   Celý první poločas jsme tahali za kratší konec a nebyli jsme schopni najít recept na výborně hrajícího soupeře. Hráči Žďáru hráli rychle, dynamicky a hlavně využívali hru 1 : 1 a perfektní spolupráci s pivotem. Ve 20 minutě se dokonce ujali vedení 6:10. Naši hráči do tohoto času nepřesně stříleli a kupili technické chyby. Až po oddechovém čase, který jsme si museli vzít v 18. minutě, se uklidnili a začali hrát svou hru. Zlepšení nastalo hlavně v obranné činnosti a rovněž ve střelecké úspěšnosti. Do konce poločasu jsme snížili náskok soupeře na rozdíl jediné branky 11:12.

V šatně jsme si přesně stanovili taktiku do další fáze utkání. Musím naše hráče opravdu pochválit, protože taktické pokyny dodrželi na 100% . Od 4. minuty jsme za stavu 12:14 odskočili našemu soupeři na 16:14. Naše obrana ve spolupráci s brankářem Brychlecem pracovala perfektně a my navyšovali naše vedení až na rozdíl 6 branek. Soupeř zkoušel změnu obranného systému z 0:6 na 1:5 a později i osobní obranu. Naši hráči však dokázali na každou změnu soupeře reagovat a přehrávali jejich obranný val. Výborným výkonem ve druhém poločase si pak zajistili zasloužené vítězství o osm branek.

 Za výborný výkon ve druhém poločase si zaslouží všichni hráči pochvalu. Hráči sami sobě dokázali, že když dodrží stanovenou taktiku a disciplínu, jsou opravdu schopni porážet i družstva z horních příček tabulky.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici