HCB Karviná
Zápasy
so 7.3.2020 |

Zápas V.Bystřice - Karviná

Zápasové menu

Musím přiznat, že po našich špatných výkonech jsme odjížděli jen s malou dušičkou a vírou ve vítězství. Naše ,,A" družstvo zajíždělo na palubovku Velké Bystřice, která je sice v tabulce za námi, ale v domácím prostředí dokáže potrápit každého soupeře. Nutno naše hráče tentokrát opravdu pochválit za výborný výkon, který předvedli. Od první minuty nastoupili s plnou koncentrací a patřičným nasazením. Hlavně v obranné činnosti se hráči drželi stanovených pokynů a dokázali dokonale eliminovat nejlepší hráče domácích. Celou řadu střel naši hráči zblokovali a když se míč dostal k brankáři, tak Petr Újezdský střely soupeře v pohodě likvidoval. Díky této spolupráci jsme postupně navyšovali naše vedení a v poločase jsme odcházeli do šaten za stavu 14   v náš prospěch. 

V poločase jsme hráčům kladli na srdce, aby nepolevili v nasazení a koncentraci a nepustili domácí zpět do utkání. Tentokrát si hráči opravdu naše rady vzali k srdci a od 1. do 10. minuty jsme navýšili naše vedení na rozdíl 13 branek 22:9! V průběhu dalších minut se zapojili do hry všichni hráči. Domácí se snažili snížit naše vedení, což se jim podařilo, ale na vítězství nemohli vůbec pomyslet. Za svůj výkon zaslouží tentokrát pochvalu všichni hráči, protože dodrželi stanovenou taktiku i herní disciplínu. Potvrdili tak svou herní kvalitu a my jen věříme, že stejný výkon budou schopni předvádět i v dalších zápasech.

Již tuto neděli nás čeká jeden z nejsilnějších soupeřů, družstvo Zubří. Chceme-li pomýšlet na vítězství, musíme opravdu podat výkon na hranici našich možností!!

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici