HCB Karviná
Zápasy
ne 14.3.2010 |

Zápas Karviná - Vsetín

Zápasové menu
Starší dorost hrál stejn2 jako juniorka v neděli, ale na rozdíl od juniorů je čekal poslední celek tabulky Vsetín. Do utkání tak nezasáhli Hanisch a Chudoba. Šanci dostali hráči, kteří hrají méně a my mohli postavit dokonce 3 brankáře. Od první minuty byla naše převaha markantní a bylo jen otázkou jakým rozdílem branek utkání skončí. Všichni hráči si zahráli a zastříleli s velkou chutí a my nakonec vyhráli rozdílem 35 branek.

Chci však upozornit na důležitou věc a zastat se hráčů Vsetína. První ligu staršího dorostu vybojovali hráči, kteří již nesmí nastoupit v této věkové kategorii a tak v utkání nastupují mladší dorostenci, kteří výkonnostně evidentně nestačí na starší hráče ostatních družstev. Je však sympatické, že i přes vysoké porážky ve všech zápasech mají hráči Vsetína stále chuť do hry.

Naše dorostence však tuto neděli 21.3.2010 čeká nesmírně náročné utkání. Zajíždíme na palubovku vedoucího Jičína, který nám doma uštědřil tvrdou lekci z bojovnosti a nasazení!! Chceme-li pomýšlet na obhajobu titulu, musíme se připravit na tvrdý souboj a dát do hry srdíčko a nesmírnou bojovnost!! Jen vítězství nám může přinést šanci na možnou obhajobu titulu. Máme ztrátu 3 bodů, ale v případě vítězství to bude jen bod a Jičín ještě čekají utkání se Zubřím a Duklou. Musíme věřit, že v těchto zápasech ztratí Jičín nějaký bod a my se můžeme dostat na první místo. Samozřejmě to znamená, že my pak nesmíme nikde zaváhat!!

Tak nám držte palce ať se nám podaří nelehký úkol splnit.
Trenér J. Hudeček

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici