HCB Karviná
Zápasy
so 20.3.2010 |

Zápas Jičín - Karviná

Zápasové menu
Družstvo staršího dorostu sehrálo velice důležité utkání na palubovce vedoucího Jičína. Všichni jsme si byli vědomi, že v případě našeho vítězství, budeme mít ještě teoretickou šanci na obhajobu titulu. Pečlivě jsme se na toto utkání po celý týden připravovali. Roli Jičína nám na tréninku dělala naše juniorka. Připravovali jsme několik variant obranného systému a rovněž nacvičovali hru na OS Jičína 1 : 2 : 3. Chtěli jsme si od první minuty vytvořit brankový náskok a dostat domácí pod tlak. Bohužel se nám náš plán nepodařilo splnit. Naopak soupeř začal velice dobře a ujal se 3 brankového vedení, které pak navýšil až na rozdíl 7 branek!!
Našim hráčům nelze upřít snahu, ale hráči Jičína nás převyšovali hlavně agresivitou!! My hráli s nasazením, ale k vítězství nad velice silným celkem Jičína jsme museli přidat hlavně v agresivitě a ještě větší bojovnosti. Zaostávali jsme hlavně v důrazné hře spojek 1 : 1!! a ve střelecké úspěšnosti : Ka 52% : Jičín 67%!!! Rovněž výkon brankářů byl rozdílný. Naši brankáři chytali s 22% úspěšností a soupeřovi s 40%!! Střídali jsme obranné systémy se snahou eliminovat výborně hrající hráče na spojkách, ale ani jeden obranný systém nám nevycházel. I tady nám scházel větší důraz v osobních soubojích a hlavně agresivita!!
Domácí vyhráli zcela zaslouženě a potvrdili tak převahu nad naším družstvem, kdy v podzimní části vyhráli i na naši palubovce.Tímto vítězstvím si prakticky zajistili titul pro letošní sezónu. Příjemným překvapením pro nás byla vysoká návštěva !! Toto velice kvalitní utkání vidělo cca 200 lidí!!! Naše družstvo nyní čeká další silný soupeř a to celek z Plzně. Utkání hrajeme tuto neděli 28. 3. 2010 od 13.00 hodin v naši hale.
Věřme, že kluci budou bojovat i nadále a poperou se o 2. místo, které by bylo v současné situaci a kvalitě družstva výborným výsledkem!!

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici