HCB Karviná
Zápasy
so 2.10.2010 |

Zápas Dukla Praha - Karviná

Zápasové menu
Družstvo st. dorostu zajíždělo v sobotu 2. 10. 2010 k velice těžkému utkání do Prahy. Jak jsem psal po utkání se Zubřím, toto utkání mělo dokonale prověřit sílu našeho družstva!! V kádru Dukly jsou 4 reprezentanti ČR 18 a 3 v širším výběru. V našem družstvu máme 3 reprezentanty a 1 v širším výběru. I dorostenci mají problémy s kádrem. Řada hráčů je zraněných a další reprezentanti Jensen (bez oznámení důvodů ukončil činnost !! ), Kanaloš ( těsně před ME dorostu se zřekl reprezentace ve prospěch klubu, ale od Ka - Cupu je nezvěstný!!), Kučo (dlouhodobě nemocný, od Ka - Cupu do dnešního dne absolvoval pouze 4 TJ!!).
I přes uvedené problémy jsme si s touto situací poradili. O víkendu měli mladší dorostenci volno a tak jsme po dohodě s p. Láclavíkem zařadili do staršího dorostu Užeka Jiřího a Boryse Adama na posty spojek. Borys mnoho prostoru ve hře nedostal, ale určitě si své místo vybojuje. Největším překvapením byl výkon Užeka. Na hřišti si počínal jako starý mazák a odehrál skvělé utkání!! Svým výkonem stejně jako další hráči přispěl k našemu vysokému vítězství. Výkony těchto hráčů jsou pro nás výbornou vizitkou práce s mládeží a my nemusíme mít strach, že když nečekaně skončí talentovaní hráči, nebudeme mít náhradu!! Máme z čeho vybírat a hlavně možnost pracovat s poctivými hráči, kteří sportu obětují mnoho volného času!!
Vstup do utkání se nám povedl a my se ujali vedení o 2 branky, které jsme do konce prvního poločasu zvedli na 4 br. Škoda zbytečných technických chyb a v některých případech uspěchané koncovky!! Soupeř každou naši chybu potrestal a proto se neustále držel naši zásluhou ve hře. Ve druhém poločase se náš výkon ještě zlepšil. Díky výborné obraně a Jirkovi Tabarovi v brance (58% úspěšnost !!), jsme za prvních 10 minut nedostali gól !! Vedení jsme zvýšili na 10 branek a o utkání bylo prakticky rozhodnuto. Dukla se ještě snažila osobní obranou na našeho nej hráče Mlotka, zvrátit vývoj utkání. Kluci, ale pokračovali v dodržení taktických pokynů, dokázali si poradit ve hře 5 : 5 ( v těchto momentech hrál opravdu velice dobře Adam Niebroj ) a svůj velice dobrý výkon zakončili zaslouženým vysokým vítězstvím!! Všichni hráči zaslouží veliké uznání a poděkování za nesmírnou bojovnost a agresivitu !! Věřme, že toto vítězství nastartuje naše hráče k dalším výborným výkonů v mistrovské soutěži!!

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici