HCB Karviná
Zápasy
ne 17.10.2010 |

Zápas Karviná - Třeboň

Zápasové menu
Starší dorost se v neděli utkal o další body s celkem Třeboně. Musíme uznat, že hráči Třeboně u nás zanechali velice dobrý dojem a my se na vítězství opravdu nadřeli. Hlavně základní sestava nám dělala veliké problémy svým pohybem a střelbou ze střední vzdálenosti. V utkání nás soupeř přestřílel - my 62 ran a Třeboň 72!! Jen díky nepřesnosti a v mnoha případech i ukvapenosti nám soupeř umožnil po zisku míče přechod do rychlého útoku (26 RÚ a z toho 22 branek!!).
Po celou dobu jsme kontrolovali vývoj utkání, ale hlavně s obrannou činností nemůžeme být spokojeni!! Obdržet na domácí palubovce 30 branek je příliš. Hlavně když si uvědomíme, že naši brankáři měli 42% úspěšnost!! Malá agresivita v obraně, menší koncentrace, nás připravily o výraznější vítězství. V utkání se silnějšími soupeři by nás to mohlo velice mrzet!!
Již tuto neděli nás čeká opravdový křest ohněm!! Zajíždíme na palubovku loňského mistra ČR - do Jičína!! Ani jedno družstvo neokusilo hořkost porážky. V obou týmech bude hrát řada reprezentantů ČR 18 (v Jičíně to bude Vocásek, Babák, který prokázal své kvality v MU s naším áčkem!!, Machalický v brance a Drbohlav). Pevně věřím, že se kluci budou rvát a a udělají vše pro vítězství!!

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici