HCB Karviná
Zápasy
ne 12.10.2003 |

Zápas Karviná - Metkovič

Zápasové menu


Prvotřídní senzace!!Házenkáři Hcb Karviná v úvodním zápase Ligy mistrů rozprášili chorvatský Metkovič,tým země uřadujících mistrů světa.Karviná vyhrála o 11 branek.

Jen prvních 10 minut utkání se neslo ve vyrovnaném duchu.Díky skvělé obraně,rychlosti,zdravé agresivitě a mimořádného nasazení si domácí vypracovali postupně až devítibrankový náskok.Na hrotu obrany nedal neúnavný Tomáš Heinz vydechnout rozehrávajícímu Baličovi,skvěle chytal Miloš Slabý a v útoku se střelecky dařilo zejména Míšovi Brůnovi a Kamilu Heinzovi,kteří dali po 10 brankách.Skvělou hru však předvedli všichni hráči domácího celku.

Chorvati i v druhé půli nenašli recept na výbornou hru domácích,tak nebylo divu,že náskok postupně narostl na 11 branek.Vítězství tímto rozdílem je zcela zasloužené a předvedený výkon dává příslib i do dalších zápasů náročné podzimní části.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Kekrt(Karviná): Jsem velice spokojen s hrou svých svěřenců. K zápasu přistoupili velice zodpovědně. Nemůžu vyzdvihnout hru jednotlivce, celý tým předvedl vynikající výkon, který dává příslib i pro další zápasy Ligy Mistrů.
Obrvan Ivica(Metkovič): Musím prohlásit že domácí mužstvo bylo jednoznačně lepším týmem. My jsme byli trochu unaveni po náročné cestě autobusem. To však nic nemění na tom, že jsme v Karviné chtěli bodovat.