HCB Karviná
Zápasy
ne 6.3.2016 |

Zápas Lovosice - Karviná

Zápasové menu
V dalším kole jsme zajížděli na půdu aktuálně třetího týmu tabulky HK Lovosic. Po dvou jarních výhrách jsme chtěli na tyto vítězství navázat a dovézt body i z Lovosic, čímž bychom se na soupeře bodově dotáhli. Utkání bylo od prvních minut vyrovnané. Po celý první poločas se skóre měnilo na obou stranách a žádný z týmu si nevytvořil více než dvougólový náskok. Nakonec svítil na světelné tabuli po první půli stav 14:13 v náš prospěch.

V druhém poločase se průběh hry vůbec nezměnil. Oba dva týmy se střídaly ve vedení. Ve 45. minutě jsme soupeři odskočili na rozdíl 2 branek, byli jsme v útoku a měli šanci soupeři poprvé v zápase odskočit na 3 branky a soupeře zlomit. Po neúspěšné střelbě se nám však toto nepovedlo a soupeř se zpět vrátil do utkání. Poté přidal další branky a skóre otočil ve svůj prospěch. Na konci utkání již pouze rozhodlo, kdo bude mít více štěstí. Soupeř se dostal do vedení 26:25, nám se nepodařilo vyrovnat a soupeř v posledních vteřinách zvýšil na 27:25.

“Utkání jsme si prohráli sami špatnou, a co se týče do počtu malou střelbou z prostoru spojek v posledních 15 minutách. Dále nedůslednou obranou konkrétních hráčů, od kterých bych očekával, že svými zkušenostmi tento tým v rozhodujících chvílích podrží. Některé hráče za svůj přístup a hlavně nasazení musím naopak pochválit. Házená je však kolektivní hra a jednotlivci utkání nevyhrávají. Snad se kluci z této prohry do budoucna poučí. Zatím jsem se ve svém hodnocení nikdy nevyjadřoval k rozhodčím, ale myslím si, že rozhodčí všeobecně neměli svůj den“.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici