HCB Karviná
Zápasy
ne 4.12.2016 |

Zápas Lovosice - Karviná

Zápasové menu
V prvním poločase jsme podali velmi špatný výkon. I když hráči byli připraveni na určité herní prvky soupeře, neplnili taktické pokyny, vůbec nebránili a bojující domácí tým hrající o záchranu nás převyšoval ve všech směrech. Od první minuty soupeř diktoval tempo hry a postupně navyšoval svoje vedení až na poločasových 17:11.

V druhém poločase jsme se představili úplně v jiném světle. Hráči začali především dobře bránit a pomalu jsme stahovali náskok soupeře. V 15. minutě druhého poločasu jsme již otočili výsledek na 18:19 z pohledu domácích. Domácí jsme pořádně k ničemu nepustili. V dalších minutách za stavu 20:21 jsme však měli několik příležitostí, jak soupeři definitivně odskočit na více, než jednobrankové vedení, ale v momentě, kdy jsme měli soupeře dorazit se naše hra v útočné fázi zadrhla. V závěru zápasu si již žádný z týmu neudělal rozhodující náskok. V poslední vteřině utkání měli ještě domácí výhodu 7. hodu, který však neproměnili a utkání nakonec dospělo k remíze 24:24.

Před utkáním jsme jeli pro dva body, takže bod je pro nás ztráta. Vzhledem k průběhu utkání je však remíza spravedlivá. Hráči si musí uvědomit, že je třeba hrát v plném nasazení od první minuty.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici