HCB Karviná
Zápasy
pá 19.8.2016 |

Zápas Karviná - Górnik Zabrze

Zápasové menu
Před startem tohoto utkání bylo dohodnuto roční hostování brankáře Przemysława Witkowskiego v Baníku právě z Górnika Zabrze, který skončil v minulé sezóně na sedmém místě velmi kvalitní polské PGNiG superligy.

Začátek utkání patřil polskému týmu. Po rychlých brankách v naší síti byl stav 2:6 a poté 3:7. Další fáze ale patřila nám. Rychle jsme vyrovnali a v 20. minutě jsme dokonce vedli 11:9! K tomu pomohla právě i naše nová akvizice v brance. Brankář Witkowski totiž využil dobrou znalost domácích střelců a několika dobrými zákroky je vychytal a z rychlých útoků jsme pak skórovali. Domácí se po vystřídaní opět zvedli a záhy šli do vedení. Poločas tak skončil 13:14 v náš neprospěch.

Domácí nastoupili do druhé půle klidněji. Několika zákroky brankáře Korneckého a brankami v naší síti začali přebírat iniciativu a utkání postupně opanovali. naši hráči bojovali, výborně se pohybovali ale na zkušené domácí to přece jen nestačilo. Získali náskok dokonce osmi branek střelou do prázdné branky na 21:29. Často jsme se totiž snažili zkoušet hru se sedmi hráči v poli. Nakonec skočil tento duel se silným soupeřem naší prohrou 27:34.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici