HCB Karviná
Zápasy
so 18.3.2017 |

Zápas Kopřivnice - Karviná

Zápasové menu
V šestnáctém kole jsme zajížděli na půdu Kopřivnice. Náš dnešní soupeř se v tabulce nacházel hned za námi na průběžném 5. místě. V soutěži má dost nevyrovnané výkony. Venku prohrál i u beznadějně posledního celku Úval u Prahy, ale v domácím prostředí je hodně silný a kromě jednoho zápasu zatím vše vyhrál. Vzhledem k tomu, že jsme k utkání odjížděli z určitých důvodu oslabeni o 5 hráčů naší sestavy, věděli jsme, že nás čeká těžké utkání. Začátek utkání nám nevyšel. V prvních minutách jsme se trápili v útočné fázi a na postavenou obranu domácích jsme nebyli schopni se prosadit. Domácím se podařilo hned na začátku 2 x po sobě prosadit a ujali se vedení 2:0. V dalších minutách jsme zlepšili obranu, přecházeli do rychlých brejků a podařilo se nám otočit průběh utkání na 5:2 v náš prospěch. V této pasáži jsme byli jednoznačně lepším týmem a měli jsme domácím odskočit na výraznější gólový rozdíl. Neúspěšnou střelbou se nám to bohužel nedařilo. Drobné vedení jsme si drželi do 20 min, kdy jsme ještě vedli 8:7. Posledních 10 min prvního poločasu jsme však nezvládli. Po našich zbytečných, až stupidních ztrátách, kterých bylo za posledních 10 min celkem 11 (k tomu jsem 10 min nedali žádný gól) se domácím podařilo otočit průběh utkání a odcházeli do šaten z vedením 10:9.

Začátek druhého poločasu byl ještě vyrovnaný do stavu 13:13 , poté však naši hráči začali kupit opět jednu technickou chybu za druhou, k tomu se přidala nepřesná střelba a domácí odskočili na 16:13 a poté i 19:15. I když jsme se v závěru snažili něco s výsledkem udělat, víc než na snížení 22:20 to nestačilo.

Jsem velmi nespokojen s přístupem hráčů k tomuto důležitému utkání. Všichni by se měli nad sebou zamyslet a ti hráči co nastoupili k mistrovskému utkání by se neměli dopředu zbavovat odpovědnosti a působit odevzdaným dojmem. O dobrý výsledek a vítězství je třeba se porvat.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici