HCB Karviná
Zápasy
so 16.9.2017 |

Zápas Šťáhlavy - Karviná

Zápasové menu
K prvnímu venkovnímu zápasu jsme zajížděli na půdu nováčka TJ Sokol Štáhlavy. Po dlouhé cestě na západ Čech a před zaplněnou sportovní halou, jsme do utkání nevstoupili zrovna ideálně. Domácí, kteří postoupili poprvé do extraligy staršího dorostu, podporovanými svými fanoušky drželi v prvním poločase otěže utkání. Trápili jsme se především v útočné fázi, kde jsme kupili hodně technických chyb a neproměňovali vyložené šance. Za prvních 20 minut jsme byli schopni střelit pouze 3 branky! Pouze dobrou obranu podpořenou výborným výkonem Jakuba Pavlína jsme domácím nedovolili odskočit na větší gólový odstup. Ke konci poločasu se nám podařilo zkorigovat na poločasový výsledek 10:8 pro domácí.

V utkání šlo jen o to, abychom začali hrát svoji hru, kterou jsme se prezentovali v přípravě a proměňovali svoje vyložené šance. V 45. minutě domácím začali docházet fyzické síly, zpřesnili jsme střelbu a pomalu začali otáčet průběh utkání. Prvně jsme vyrovnali na průběžných 15:15 a poté šli do mírného dvougólového vedení. Toto mírné vedení jsme udrželi až do konce utkání. Zdaleka nebyla naše hra optimální, ale týmovým výkonem jsme utkání zvládli. Jsem rád, že se kluci semkli a v těžkých chvílích utkání průběh zápasu otočili. Velmi dobrým výkonem se prezentoval v bráně Pavlín a v poli Krajina s Vaňkem.

Po dvou úvodních kolech, proti nováčkům soutěže, jsme spokojeni s 4 „povinnými body“, ale už v dalším kole na nás čeká silný soupeř z Nového Veselí, proti kterému si podobný herní výpadek nemůžeme dovolit.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici