HCB Karviná
Zápasy
ne 1.10.2017 |

Zápas Plzeň - Karviná

Zápasové menu
Po minulém velkém nezdaru v domácím utkání proti Novému Veselí a po virovém onemocnění, kterým jsme si prošli v utkání před Novým Veselím, jsme se již v týdnu plně připravovali na dalšího soupeře. Poslední nevydařené utkání jsme se snažili v týdnu společně hodit za hlavu a připravovat se na další zápas proti Plzni. Po 3 odehraných kolech, kdy se hráči Plzně prezentovali dobrými výsledky, jsme věděli, že nás v Plzni nečeká nic lehkého. Jeli jsme na západ Čech s tím, že každý bod bude dobrý.

Kluci do utkání vstoupili s mnohem větším nasazení a odhodláním než minulý týden, což se projevilo na předvedené hře a i konečném výsledku. Hned od prvních minut jsme v utkání mírně vedli o jednu až dvě branky. Domácí se opírali pouze o jednoho vysokého střelce na levé spojce a to Martina Cvikla, kterého jsme částečně eliminovali dobrou obranou. V prvním poločase se domácím podařilo jít pouze v jednom případě do jednogólového vedení 8:7 v době, kdy soupeř hrál dvojnásobnou přesilovku. Poté co jsme přežili oslabení, jsme dali 4 branky po sobě a vrátili si mírné vedení 11 : 8 na naši stranu. Poločas jsme nakonec vyhráli 16:13.

V druhém poločase se průběh hry nezměnil. Pořád jsme udržovali mírné dvou až tří brankové vedení. V průběhu druhého poločasu soupeř zkoušel vysunutou obranu 2 : 4, ale i s tímto prvkem se kluci po krátké chvilce vypořádali. Ke konci utkání jsme dostali zbytečný 2. min trest za nesportovní chování. Toho soupeř využil ke zkorigování výsledku a dokázal snížit na rozdíl jedné branky 29 : 30. V posledních 30 vteřinách, i když jsme hráli oslabení a soupeř na nás hrál osobní obranu, jsme utkání již výborně takticky dohráli a soupeři nepůjčili míč. Nakonec jsme slavili vítězství 30:29.

Hráči mně potěšili svým přístupem, kdy po domácím prohraném utkání konečně zase vystupovali jako tým a týmově utkání zvládli. Zároveň si doufám uvědomili, že v soutěži nebude lehký soupeř a pouze týmovým kolektivním výkonem s max. nasazením budeme schopni vyhrávat. Tyto dva body z venku musíme však potvrdit ve dvou domácích utkáních, které nás teď čekají

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici