HCB Karviná
Zápasy
so 28.10.2017 |

Zápas Frýdek Místek - Karviná

Zápasové menu
Vzhledem k tomu, že na Českém svazu házené soutěžní úsek nekomunikuje s reprezentačním úsekem, což je určitě špatně, a mládežnické reprezentace mají sraz v termínu, kdy se má odehrát sedmé soutěžní kolo, byli jsme nuceni se domluvit s kolegy s Frýdku – Místku a utkání předehrát v jiném termín. Po vzájemné domluvě jsme zvolili termín ještě před reprezentační pauzou.

V předehrávce 7. kola jsme tedy zajížděli k Moravskoslezskému derby do Frýdku – Místku. V přípravě jsme s Frýdek Místek hráli dvakrát. Pokaždé se jednalo o vyrovnaná utkání. Na Karviná Cupu jsme vyhráli 24:23 a na turnaji v Zabrze zachraňovali remízu 33:33 až v posledních vteřinách. Proto jsme věděli, že nás čeká těžké utkání, ale chtěli jsme získat aspoň bod z tohoto zápasu. Začátek utkání kluci hráli podle mých představ a soupeři nedovolili prvních 6 min. skórovat. Dobrou obranu a rychlým přechodem, jsme se rychle, ale zaslouženě ujali vedení 6:0. Naše hra byla výborná, ale také jsme věděli, že v takovém nasazení hráči celý poločas nevydrží a domácí se začnou pomalu prosazovat. Sice se během prvního poločasu dařilo domácím skórovat, ale pořád jsme si hráli svoji hru a soupeř jen dotahoval naše vedení. Konec prvního poločasu vyzněl 17:13 pro náš tým.

V druhém poločase se sice domácím podařilo snížit na rozdíl jedné branky 19:18, ale to bylo z jejich strany vše. Poté jsme několika slepenými góly soupeři odskočili na 28:23 a v závěru utkání na 30:27. I když se na konci zápasu opět domácím podařilo snížit na 29:30, více však už nestihli. Naše výhra byla zasloužená, domácí celé utkání jen dotahovali náš náskok. Ani v jednom případě se domácím nepodařilo srovnat skóre. Nebýt individuálních chyb a nedisciplinovanost jedinců, utkání nemuselo být na konci tak nervózní a naše výhra by byla větším gólovým rozdílem. S dvěma body jsme samozřejmě spokojeni.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici