HCB Karviná
Zápasy
ne 5.11.2017 |

Zápas Karviná - Jičín

Zápasové menu
Po reprezentační pauze jsme nastoupili v 8. kole v domácím prostředí pro celku HBC Jičín. Před pauzou, jsme měli na kontě vítěznou šňůru 4 utkání a chtěli jsme na tato vítězství navázat. Samozřejmě jsme měli trochu obavy, co s námi reprezentační pauza provede. Jestli se vrátí naši reprezentanti z mládežnických kategorií nezranění, jestli nám zůstane forma, navíc přijel silný celek z Jičína. Chceme se však pohybovat v horní části tabulky a naší povinností je doma body neztrácet. Do utkání jsme vstupovali s tím, že bereme pouze dva body.

Úvod utkání i celý první poločas, hráči hráli podle mých představ. Fanoušci, kteří si přišli podívat, viděli pohlednou a rychlou hru mých svěřenců a neměl jsem jim nic vytknout. V bráně výborně chytal Jakub Pavlín, který měl 50 % úspěšnost svých zákroků a z těchto jeho dobrých zákroků jsme těžili. Přecházeli jsme do rychlého útoku a útočnými pohlednými kombinacemi jsme nedali soupeři šanci. První poločas jsme vyhráli 22:11.

Hned na začátku a poté i během druhého poločasu jsme udělali několik změn v sestavě, aby se na hřiště dostali i hráči, kteří toho moc během sezony neodehrají. Došlo k mírné ztrátě koncentrace a hráči hráli již pouze tak, aby si udrželi 10 brankový náskok. I když zkoušel soupeř osobní obranu na naše dva nejlepší hráče Jana Muchu, mimo jiné našeho nejlepšího střelce utkání s 13 brankami a Davida Růžu, stejně jsme se dokázali prosadit v útočné fázi při hře 4 na 4. V obraně jsme však již nepracovali, tak poctivě, jak první poločas a soupeři dovolili na můj vkus docela často skórovat. I proto druhý poločas skončil remízou 22:22, ale celkově jsme utkání dotáhli do vítězného konce 43 : 33.

Celkově jsem z utkání spokojený. První poločas jsme si vyzkoušeli hrát v max. nasazení a hráči předvedli co v nich je. I když nebyl druhý poločas optimální, na druhou stranu se všichni hráči dostali na plac a některým to zároveň ukázalo, že je třeba v tréninku více přidat.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici