HCB Karviná
Zápasy
so 25.11.2017 |

Zápas Dukla Praha - Karviná

Zápasové menu

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

V posledním kole podzimní části jsme zajížděli na půdy Dukly Praha. Jeli jsme na utkání s vědomím, že nás čeká těžké utkání, ale ze zápasu jsme chtěli získat aspoň 1 bod, který by nás udržel na 3. místě po podzimní části právě před naším soupeřem. Utkání bylo od začátku hodně bojovné a vyrovnané. Na hřišti dominovali především gólmani a dobré obrany. Ani jednomu z týmu se nepodařilo urvat do většího gólového náskoku. Poločas skončil 12:11 pro domácí. Možná i díky tomu, že jsme neproměnili vyložené šance, jako byly dva sedmimetrové hody a několik slibných náskoků z šestky.

V druhém poločase se průběh hry nezměnil. I druhý poločas byl strašně bojovný a dominovali především gólmani. Některé naše střely byli ukvapené, ale měli jsme problém se prosadit i z vyložených šancí. Na naší straně se v útočné fázi prosazovali především jen Michal Vaněk a Patrik David. V brance nás držel v zápase svými zákroky Jakub Pavlín. V závěru utkání nám rozhodčí vyloučil jednoho hráče, zkoušeli jsme i hru bez brankáře, ale v oslabení se nám již nepodařilo vyrovnat. Po vyrovnaném druhém poločase (12:12) jsme nakonec prohráli o jednu branku 24:23.

Na hru soupeře jsme byli připraveni, proto nás v útočné fázi ničím nezaskočil. Sami jsme si utkání prohráli, kdy jsme zklamali především po útočné stránce. Náš podzimní průměr 32 vstřelených branek na zápas, jsme díky špatné procentuální střelbě na Dukle nezvládli vsítit a díky „jen“ 23 vstřeleným brankám nakonec prohráli o 1 gól. Tímto nás soupeř přeskočil o 1 bod a odsunul na průběžné 4. místo po podzimní části.