HCB Karviná
Zápasy
so 24.3.2018 |

Zápas Kopřivnice - Karviná

Zápasové menu
V 16. kole jsme zajížděli na půdu KH Kopřivnice. Soupeř se opírá především o svého střelce Adama Očkoviče (jeden z nejlepších střelců dorostenecké soutěže). V domácím podzimním zápase jsme celou dobu tahali za kratší konec a až v posledních 10. minutách jsme zápas otočili a vyhráli 35:33. Tentokrát jsme však zajížděli na půdu soupeře a věděli jsme, že nás čeká další těžké utkání. Domácí doma body moc nerozdávají. Jeli jsme však s cílem naplno bodovat. Na hru soupeře jsme byli důkladně připraveni a na nejlepšího střelce domácích vysunuli obranu. Začátek utkání byl vyrovnaný pouze do stavu 3:3. Poté se rozchytal brankář domácích Klement a my měli problém se gólově prosadit při hře 6:6. K tomu jsme vůbec nebránili a soupeř nám odskočil na 8:3. Byli jsme nuceni si vzít oddechový čas a hráče připravit na variantu hry bez gólmana 7:6. Až při této herní situaci a nacvičených kombinacích jsme se začali opět prosazovat v útočné fázi. V obraně jsme však pořád vůbec nepřistupovali k hráčům domácích a především na naší pravé straně dostávali laciné branky. Poločas jsme nakonec prohráli 18:14.

V druhém poločase se průběh hry nezměnil. Naši hráči nedodržovali to, co se jim v šatně řeklo. V útoku stříleli lehkovážně, v obraně nebránili vůbec. Zbytečně ztráceli míče a náš gólman nás tentokrát nepodržel. Domácí si po celý druhý poločas udržovali čtyřbrankový náskok. Nakonec jsme zaslouženě prohráli 36:29. Na obdržených 36 branek se zápasy těžko vyhrávají.

Hráči si musí uvědomit, že kromě bojovnosti je potřeba i zodpovědnost. Vítězství nepřichází samo. Jsem zklamán z výkonu, který jsme předvedli. Hráč Očkovič na kterého jsme se celý týden připravovali, nám nakonec stejně vsítil 11 branek. Tyto ztracené dva body nám na konci sezóny můžou v konečném účtování chybět.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici