HCB Karviná
Zápasy
ne 24.2.2019 |

Zápas Karviná - Plzeň

Zápasové menu

Na úvod jarní soutěže jsme přivítali Talent Plzeň, třetí celek po podzimní části. Začátek prvního poločasu patřil mým svěřencům, kteří byli po zimní přestávce zdravě nažhaveni na začátek soutěže.  Celou dobu jsme vedli o 1 až 2 branky. Nikdy se nám však nepodařilo odskočit na větší gólový rozdíl. Buď přišla individuální chyba jedince, nebo vyloučení a soupeř náš 2 brankový náskok pokaždé snížil. V závěru poločasu v přesilové hře dokonce otočil výsledek na svoji stranu 12:13. 

I v druhém poločase se obraz hry nezměnil. Bylo vidět velmi kvalitní a bojovné utkání na obou stranách. Ve vedení se týmy střídali a ani jeden celek opět neodskočil na větší než dvoubrankový náskok. Do posledních dvou minut jsme šli s vedením 26:25, ale rozhodčí nám vyloučil našeho hráče a poslal nás do 5. Tohoto okamžiku hostující hráči plně využili a poprvé srovnali na 26:26 a poté dokonce ze sedmimetrového hodu po skončení základní hrací doby otočil utkání ve svůj prospěch 26 :27. 

S odstupem času musím své svěřence pochválit za bojovnost a předvedený herní výkon. Utkání jsme prohráli až v samém závěru. Po utkání jsme se s trenérem Plzně shodli, že utkání by slušela remíza a vyhrál šťastnější celek. Nicméně je třeba soupeři pogratulovat k vítězství.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Fotogalerie