HCB Karviná
Zápasy
ne 16.9.2007 |

Zápas Karviná - Kopřivnice

Zápasové menu
V dnešním utkání jsme potvrdili roli favorita a porazili jsme tým Kopřivnice o jedenáct branek. Základ vítězství byl položen již v prvním poločase, kde jsme pozornou hrou v obraně dokázali získávat míče a zakládat rychlé protiútoky. Přes výborný výkon Láníčka v brance hostů jsme si vytvořili dostatečný náskok pro druhý poločas.

Do druhého poločasu nastoupili hráči ale příliš poklidně, nedokázali udržet koncentraci a jako by trochu polevili i v obraně. Soupeř se snadněji prosazoval nastřílel za druhý poločas 12 branek oproti pouhých 6 brankám v poločase prvním. V našem dresu zaujal Tomáš Pavlíček, který nastoupil do druhého poločasu a svou rychlostí a přesnou střelbou na soupeře platil.

Většímu rozdílu ve skóre zabránil z velké míry i již zmiňovaný Láníček. Chvílemi dokonce vypadalo utkání jako souboj HCB vs. Láníček. Dokázal zneškodnit spoustu stoprocentních šancí našich hráčů na brankovišti. V dresu soupeře se, stejně jako minulý týden, prosadil nejvíce hráč, který ještě v minulé sezóně oblékal karvinský dres - Mirek Rachač.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici