HCB Karviná
Zápasy
ne 3.3.2002 |

Zápas Karviná - Zubří

Zápasové menu
Obě družstva nastupovala po týdenním herním odpočinku a od začátku utknání bylo vidět,že Karviné tato malá přestávka, vyplněna kvalitním trénikem, pomohla k tomu, aby se družstvo začalo dostávat do té herní pohody na kterou je zvyklé. Trenér Hargaš postupně prostřídal na hřišti celou dvanáctku hráčů a ti si již v prvním poločase vytvořili dostatečný náskok, který ve druhém poločase dále zvyšovali. Škoda malého herního výpadku ve druhém poločase, kdy jsme pětiminutový úsek mezi 22. a 25 pátou minoutou prohráli 0:4, kdy Zubří stačilo nepatrně zmírnit brankostroj Karviné. I tak je ale možno říct,že Karviná odehrála dobrý zápas a můžeme se tak již těšit na další utkání ve středu 6.3.2002, kdy od 17.30 hodin hostíme v Karviné zatím poslední tým východní skupiny HC Topoľčany.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Hargaš(Karviná):Jsem rád, že družstvo se začíná pomalu zbavovat těch negativních návyků, které do něj přinesli ti hráči, kteří byli v lednu na mistrovství Evropy a pomalu se do družstva začíná vracet to, co v Karviné trénujeme tři roky. Ono to nikdy není jednoduché takové negativní návyky odstraňovat během rozehrané soutěže, ale máme na to ještě dostatek času, aby se družstvo dostalo do takové herní pohody, aby náročnost play-off zvládlo na výbornou. Čeká nás ještě několik důležitých utkání do konce dlouhodobé části a teprve konec března ukáže jak jsme na tom my a jak jsou na tom naši soupeři.
Mika(Zubří):Gratuluji Karviné k dnešnímu vítězství a k tomu, že nám předvedlo jak se má k utkání přistoupit. My jsme dnes odhodlání a zuberské srdce nechali v Zubří. Naši hráči těžce odolávali tlaku Karviné, která svým dnešním výkonem ukázala, že se jí začíná vracet forma a patří stále k horkým favoritům boje o titul mistra ČR a o titul HIL.