HCB Karviná
Zápasy
st 7.5.2008 |

Zápas Karviná - Zubří

Zápasové menu

Hosté přijeli s přáním zopakovat svůj úspěch ze základní části, kdy nás dokázali v Karviné porazit. Měli ovšem situaci velmi stíženou absencemi v týmu. Nehráli Opálka, Randýsek, Martin Hrstka a v 9. minutě zápasu se ještě zranil Kulišťák. Přesto se hráči Zubří semkli a zejména v prvním poločase drželi svým statečným a bojovným výkonem pořád šance na nadějný výsledek.

V průběhu celého prvního poločasu se vedení přelívalo z jedné strany na druhou. Výborně opět chytali brankáři (Marjanovič a Krupa), pozorně a důrazně hrály obrany. Takže v prvním poločase padlo dokonce ještě méně branek než v prvním zápase a do šaten se šlo za stavu 12:11 pro nás.

Hosté ale vůbec nezvládli nástup do druhé půle. Přesto, že hráli přesilovku, nestačili už zachytávat útoky našich a ve 4. minutě svítil na ukazateli skóre stav 15:11. V obou brankách došlo ke změně, ale zatím co Mrkva chytal stejně dobře jako Marjanovič v prvním poločase, tak Malina se příliš nechytil a hostující trenér brzy poslal zpět do brány Krupu.

Čím dál tím víc se projevoval úbytek sil hráčů hostí. Zatím co naši stále mělo možnost střídat a šetřit síly, lavička Zubří totéž neumožňovala. Náskok narůstal a ve 14. minutě byl stav 23:15 a o osudu utkání bylo v podstatě rozhodnuto. Ke konci trochu hosté korigovali a domácí si užívali ovací fanoušků, kteří jim děkovali za předvedený výkon a druhé vítězství v sérii.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici