HCB Karviná
Zápasy
ne 26.10.2008 |

Zápas Frýdek Místek - Karviná

Zápasové menu
Začátek byl opatrnější, v brance FM dobře zasahoval Šoltés a naši dobře bránili a tak první branka padla až ve 4. minutě, kdy se prosadil Korňan. Další branky už na sebe nenechaly dlouho čekat a naši hráči si vybudovali malý náskok. První branku soupeře dal Kolmajer až v 8. minutě. Poté se již dařilo prosazovat domácím častěji a v cca 20. minutě dokonce krátce vyrovnali stav na 9:9. Vzápětí ale kontroval Vančo a do poločasu jsme soupeři utekli na poločasový stav 13:16.

Nástup do druhého poločasu nám vyšel parádně a šňůrou čtyř branek v řadě jsme soupeřův odpor definitivně zlomili. V dalším průběhu narostl náš náskok až na deset branek. Těžili jsme z četných technických chyb domácích, po kterých jsme proměňovali rychlé protiútoky.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Martin Kostelník: Vyhráli jsme, takže je spokojenost. Před utkáním jsem měl trochu obavy z podcenění soupeře, jelikož jsme teď dvě utkání za sebou vyhráli vysokým rozdílem a to se pak těžko hráči nějak motivují. Teď nás čeká čtrnáctidenní pauza, kterou využijeme k dobití baterek,

Lubomír Kavka: „Proti favoritovi jsme šli do utkání s vědomím, že nemáme co ztratit. V úvodu zápasu se kluci soupeře zbytečně báli, ale pak se podařilo vyrovnat. Bohužel dalšími technickými chybami jsme Karviné dovolili opět odskočit a to bylo nakonec rozhodující.